Busreizen Kroatië

Busreizen Kroatië

Wie graag uitgerust en ontspannen aan zijn vakantie wil beginnen, kiest voor het gemak van een busreis naar Kroatië. Ideaal voor mensen die niet graag zelf rijden of geen rijbewijs hebben, maar toch goedkoop op vakantie willen. Tevens ontmoet je onderweg vaak al nieuwe mensen, is het gezellig en je stapt voor de deur van je vakantie bestemming uit.

Aanbod van busreizen naar Kroatië

Het aanbod busreizen naar Kroatië is groot. Peter Langhout reizen vervoert u per bus tegen zeer betaalbare prijzen naar het mooie Kroatië. U kunt hier kiezen uit zowel alleen vervoer, maar ook voor een excursiereis, zodat er ook Nederlandse reisleiding aanwezig is tijdens uw verblijf. Zelfs speciale kerstreizen hebben zij in het aanbod. Dit geldt ook voor het aanbod busreizen van de Jong Intra reizen. Zij brengen u onder andere naar het zonovergoten Opatija. Bij Effeweg kunt u profiteren van speciale voor- en najaars busarrangementen naar het prachtige Kroatië en ook hier zijn de kerst- en nieuwjaarsreizen bijzonder geliefd en kunt u genieten van de schitterende winterse tafereeltjes tijdens één van deze reizen.

Advertenties van onze partners

Ligging van busreizen naar Kroatië

Zoals gezegd brengen busreizen u tot aan de deur van uw appartement of hotel. Het maakt niet uit waar deze is gelegen. U kunt dus met de bus door heel Kroatië reizen. De busreizen uit het Kras vakantiereizen aanbod brengen u onder andere naar het schiereiland Istrië, maar u kunt ook kiezen voor een combinatiereis en bezoekt u het gebied Istrië inclusief het buurland Italië. De busreizen van Peter Langhout brengen u onder andere naar het gouden eiland Krk, maar ook naar de Makarska Rivièra in het zuidelijk deel van Kroatië. Wie reist met X- Travel wordt afgezet op de plek van bestemming, dit kan zijn in het mooie Istrië of Dalmatië, maar veelal dichtbij het strand en de zee met de diverse winkeltjes en restaurantjes op loopafstand. De busreizen van de Jong Intra reizen laten u kennis maken met het schilderachtige Opatija en de prachtige Kroatische bloemenrivièra.

Mogelijkheden voor een busreis naar Kroatië

Busvakantie mogelijkheden zijn er volop. Bij Kras vakanties bijvoorbeeld kunt u kiezen uit een single busreis tijdens de feestdagen. Ideaal voor alleenstaanden die niet thuis willen zijn rond de kerst en willen genieten van mooie steden en heerlijke kerstdiners. Zoals gezegd kunt u onder andere bij Peter Langhout een keuze maken uit een pendelrit, de bus brengt je enkel op de plek van bestemming en gaat daarna weer terug of een excursie busreis. De bus blijft dan gedurende het verblijf bij het hotel of appartement en neemt u dagelijks mee voor de meest mooie en bijzondere excursies, zodat u niets van de adembenemende schoonheid van het gebied hoeft te missen. Bij bijna alle vakantie organisaties die busreizen in het aanbod hebben, bijvoorbeeld De Jong Intra busreizen, kunt u kiezen uit diverse reisdagen en een budget per persoon. Effeweg spoort voor u de meest voordelige reizen naar Kroatië op en hier kunt u tevens profiteren van een afscheidsdiner om een geweldige vakantie in het fantastische Kroatië op een mooie manier af te sluiten.

Offerte busreizen Kroatië? Klik hier