Jongerenreizen Kroatië

Jongerenreizen Kroatië

Eens komt de dag dat je dan eindelijk zonder ouders op vakantie gaat. Je kunt dan met een groepje vrienden naar Kroatië vertrekken en heerlijk feesten en luieren aan het strand, maar je kunt ook kiezen voor een werk- of excursievakantie in het buitenland. Er zijn vele reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in jongerenreizen, je gaat dan zelfstandig op reis, maar er is altijd een reisleider ter plekke aanwezig waar je een beroep op kunt doen.

Aanbod van jongerenreizen in Kroatië

Het aanbod jongerenreizen wordt steeds groter, en niet alleen naar Spanje en Griekenland, maar ook naar landen als Kroatië. Dit land biedt tevens veel zon, uitgaansgelegenheden en is relatief nog vrij goedkoop. Beaches reizen heeft vele budgetreizen in zijn aanbod. Vanwege het feit dat jongeren vaak niet zo veel geld te besteden hebben, is het assortiment van Beaches hier keurig op afgestemd. Voordelige campings, appartementen en studio's zijn bij deze reisorganisatie tegen zeer scherpe prijzen te boeken. Betaalbare zomer- en winterreizen voor jongeren van 16 tot 26 jaar worden aangeboden door Husk jongerenreizen. Ruime appartementen, gelegen dichtbij het strand, maar ook goedkope schaduwrijke campingplekken met zelfs moderne mobilehomes voor jongeren die graag comfortabel willen verblijven. Ook GOGO reizen heeft zijn tenten klaar staan op de meest geschikte en bruisende plekken waar je kunt genieten van een onvergetelijke vakantie.

Advertenties van onze partners

Locaties voor een jongerenreis naar Kroatië

De Campings, studio's en appartementen voor jongeren liggen over het algemeen dichtbij alle feestelijkheden, zodat je geen party hoeft te missen. Tevens liggen ze nabij de zee, zodat overdag gebruik gemaakt kan worden van de vele watersport faciliteiten. Diverse campings van GOGO liggen op een eigen GOGO terrein, met een eigen strand op nog geen 200 meter, barretjes en dichtbij de meest vette feesten. Zo ook die op het eiland Pag, dat het Ibiza van Kroatië wordt genoemd. X-travel heeft zowel in de streek Istrië als in Dalmatië diverse appartementen in het assortiment gelegen in- of aan de rand van het centrum, maar ook gezellige jongerencampings direct aan zee gelegen, waar je met al je vrienden en leeftijd genoten een feestje kunt bouwen. Dit zijn de plekken en badplaatsen waar je moet zijn.

Mogelijkheden voor alle jongerenreizen in Kroatië

In Kroatië zijn de mogelijkheden talrijk voor jongeren. X-travel biedt keuzes in accommodaties van logies tot halfpension en zijn er al reizen tot 250 euro. Tevens kun je veel geld besparen met de zogeheten package deal en de X-travel kaart die je veel korting geeft op diverse activiteiten tijdens je vakantie. Bij Beachmasters kun je kiezen uit diverse leuke, compleet ingerichte mobilhomes die ideaal liggen, zowel schaduwrijk als direct aan de boulevard. Tevens zijn er diverse accommodaties waar je kunt kiezen voor logies en ontbijt of halfpension. Wie iets meer luxe wenst kan via Husk een mooie villa boeken, maar ook vakantieparken behoren tot de mogelijkheden. Ook reizen via GOGO kan je veel geld besparen. Je kunt voor vertrek al een partypakket of megadeal boeken, zodat je geen party hoeft te missen tijdens je verblijf en je bovendien nog goedkoper uit bent ook!

Offerte jongerenreis Kroatië? Klik hier